Pàgines

dilluns, 26 de setembre del 2016

Aquestes són les nostres classes

Després d'uns dies durs de treball, pensant com decoraríem les classes i passadís, per fi ja us podem ensenyar el resultat final. Tenim una petita zona sense taules on podrem practicar el ioga o relaxar-nos a primera hora del matí i debatre i parlar de tot plegat. També ja hem decidit quins càrrecs farem al llarg de l'any i continuarem amb la barra de les emocions.














dijous, 22 de setembre del 2016

Decorem el nostre espai

Continuem amb la decoració de les nostres classes. Per fer-ho, primer hem hagut de pensar i decidir què i com fer-ho. Cada grup s'ha encarregat d'una zona del mòdul.




















Estem de bricolatge


Les mestres ens van proposar un repte que vàrem superar amb nota :). Es tractava de muntar uns armaris seguint només les instruccions. Abans de començar, ens vam organitzar per saber qui i com ho muntàvem. Entre tots ens vam ajudar moltíssim. El resultat ha estat tot un èxit i ara ja tenim un calaixet individual on poder posar les nostres coses. Estem molt contents del resultat!!!





















dilluns, 19 de setembre del 2016

Fem la nostra classe


Hola a tots!!!

Aquests dies estem fent un croquis de com volem la nostra classe.Cada grup n'ha fet el seu i després l'hem exposat a la resta de companys i, finalment hem fet votacions del projecte que més ens ha agradat. Encara estem treballant, però de moment ja hem fet uns petits canvis, a veure que us sembla.







Puigbernat

Montgròs